Prins Harry
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Harry © HLN/Getty images

COLUMN. Harry Styles. Harry Kane. Harry Potter. Harry Mulisch. Ziedaar mijn favoriete Harry’s. Prins Harry behoort daar niet toe, en wel hierom

Harry Styles. Harry Kane. Harry Mulisch. Harry Potter. Ziedaar de favoriete Harry’s van columnist Jan Segers. Prins Harry behoort daar niet toe. “Nog voor zijn autobiografie ‘Reserve’ uit was, ontving Harry 19 miljoen pond. Als voorschot. Zou de prins beseffen dat Eden Hazard daar een heel jaar moet voor werken en de gemiddelde werknemer zelfs nog langer?”

7 reacties

  • RIET HEIRMAN

    1 jaar geleden
    daar ben ik het helemaal mee eens, gefrustreerde net-niet troonopvolger wil zoveel mogelijk poen scheppen, met de keuze voor zijn vrouw heeft dat niets te maken. Wat mij betreft mogen alle koninklijke families overigens worden opgedoekt, zoveel macht, zoveel geld, omdat je in 'de juiste familie' werd geboren. Voor dit kan je maar één ding doen : boeken niet kopen, tv sessies niet bekijken, anders bezorg je hen nog meer onverdiende rijkdom.
  • Johan Buelens

    1 jaar geleden
    Dus iemand die "zijn" waarheid verteld over een wereldje vol machtsmisbruikt, geheimhouding en corruptie en daarvoor betaald word is staatsvijand #1? Persoonlijk geloof ik Harry net iets meer dan de rest van Buckingham Palace bij elkaar... Wat hij gedaan heeft is misschien ook niet 100% OK maar je vrouw kiezen boven anderen is wat elke deftige man zou doen "Het is in goede EN kwade tijden dat je trouwt", niet in goede en wanneer het uitkomt...
  • Patrick Libotton

    1 jaar geleden
    Hoe mooi gezegd dat monarchieën eigenlijk overbodig zijn ... behalve voor verhalen als Assepoester en meer reëel Game of Thrones :)
  • Tim Verhaert

    1 jaar geleden
    En toch snap ik de haat niet die deze persoon krijgt. En dat allemaal omdat hij voor zijn vrouw kiest en niet voor zijn familie?
  • Christine Lamargui

    1 jaar geleden
    U heeft de mening van veel lezers prachig verwoord, mr. Segers. Dank u voor deze pertinente analyse.