BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Union nog als enige Belgische club op drie fronten actief: “We zijn gewapend om de beker te winnen”

De roes van een zesde derbyzege is amper uitgewerkt of Union jubelt alweer: ook het bekeravontuur duurt voort ten koste van de bekerwinnaar van vorig jaar. Union blijft zo als enige Belgische club op drie fronten actief. “De beker is onze beste kans op een prijs.”

3 reacties

  • Etienne Vanhoegaerden

    1 jaar geleden
    Afwisselend tiktak voetbal met simpele passen waar de ruimte ligt. Union heeft geluk dat ze vorig jaar niet hun beste spelers kwijtgeraakt zijn. Burges achteraan Teuma middenveld en Vasaer vooraan is hun basis en daar rond team spelers met voetballende kwaliteiten
  • Wendy Vandereyken

    1 jaar geleden
    Union is duidelijk de nieuwe Brusselse topclub. En ze hebben na Anderlecht en Club Brugge nog steeds de meeste landstitels op hun palmares, wat ze te danken hebben aan hun gloriejaren in de jaren 1930. Wie weet nu nog eens een beker in de prijzenkast, want dat is ook al van 1914 geleden.
  • Jack Hoeben

    1 jaar geleden
    Tegen Rafc zou een grootse finale zijn.50000 man in het Koning Boudewijnstadium en twee ploegen die er voor gaan en sympathie hebben voor mekaar op en naast het veld!Dat dan de beste mag winnen!Voetbal kan een feest zijn!