N-VA-Kamerlid Theo Francken ondervraagt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) en premier Alexander De Croo (Open Vld).
Volledig scherm
N-VA-Kamerlid Theo Francken ondervraagt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) en premier Alexander De Croo (Open Vld). © BELGA

Theo Francken koopt tafel van Fedasil in openbare verkoop: “Aandenken aan deze vreselijke regering en haar naïeve asielbeleid”

Wie nog op zoek was naar een tafel of zetel kon vorige week z'n slag slaan bij de openbare verkoop van de inboedel van Fedasil, de instantie die de opvang van asielzoekers moet regelen. Een succes was die verkoop alleszins niet. Eén tafel werd wel verkocht... aan Theo Francken (N-VA).

90 reacties

  • Thomas Delaet

    1 jaar geleden
    Er zijn nooit méér asielzoekers ons land binnen gekomen dan toen Fracken staatssecretaris van asiel en migratie was!
  • Gerry Cle

    1 jaar geleden
    Francken heeft destijds geen bal gedaan om de asielprocedure te versnellen zodat degenen die geen recht hebben snel teruggestuurd kunnen worden. Hij heeft integendeel de procedure vertraagt zodat velen zich niet konden registreren en in de illegaliteit terechtkwamen. Nu lijkt het erop dat De Moor en cd&v te licht wegen om de asielcrisis op te lossen en dat sommige partijen hun 'briljante' (absurde) idee van een grensmuur erdoor willen drukken.
  • walter aerts

    1 jaar geleden
    Theo was en is de beste in asielbeleid
  • eric loyens

    1 jaar geleden
    Onze theo ging alles oplossen toen hij dit departement had het enige wat hij achtergelaten heeft is een puinhoop en een visum schandaal ik zo zeggen zet die ploat mor af NVA
  • Dirk BERX

    1 jaar geleden
    Maar Theo ging al jullie klachten oplossen ! Maar toen het door de visumfraude te heet onder de voeten aan het worden was, verlieten zij de regering met een instroom van 145 000 niet Belgen.