Toby Alderweireld tijdens het WK in Qatar.
Volledig scherm
Toby Alderweireld tijdens het WK in Qatar. © Photo News

Toby Alderweireld stopt op zijn 34ste (ietwat verrassend) als Rode Duivel: “Focus gaat nu volledig op Antwerp en mijn fantastische gezin”

Da’s één naam minder op Domenico Tedesco’s lijst van 130. Toby Alderweireld (34) maakte bekend dat hij na 127 interlands een punt zet achter zijn carrière als Rode Duivel. “Ik kan met een gerust gemoed zeggen: ’t is goed geweest.”

46 reacties

  • Rrwin De Jaeger

    1 jaar geleden
    Groot gelijk! Hij heeft alles gegeven voor het and en nu gaat hij alles geven voor zijn familie... 👍🙋🙏
  • Marie-Louise Albertine mathys

    1 jaar geleden
    En gelijk heeft hij, gewoon zijn eigen ding doen.
  • ton hartings

    1 jaar geleden
    wat een afgeven op deze generatie ze hadden een geweldig team jaren en jaren met geweldige spelers en als je het tornooi niet wint dat kan geen schande voor een klein land als belgie ,,buiten de groot machten wint niemand een ek of wk waar is duitsland en italie nu ? en niet te vergeten england ja 1966 onverdiend in de finale ,allemaal landen met een 6a7 x meer inwoners dus een veel groter potentieel en geld als be&nl ben fier op deze generaties in onze kleine landjes
  • luc Halans

    1 jaar geleden
    Heel veel personen bekritiseren hier de persoon alderwereld alsof hij al jaren niks presteerde ,vele zitten te roepen op de jeugd mijn vraag dan welke jeugd dan ,diegene die op de bank zitten in het buitenland .Dit is typisch Belgische Kompany hebben ze hier ook weg gejaagd als trainer maar bewijst wel het tegendeel.
  • Bernard Duyvejonck

    1 jaar geleden
    Moest al voor het W K gestopt zijn