Ā© Nathan Dobbelaere

Na top 10-hit in Nederland: Metejoor snoept record in de Vlaamse Ultratop 30 af van Regi

Metejoor staat al voor de 19e week op rij op nummer 1 in de Vlaamse Ultratoplijst met "Wat wil je van mij". Daarmee verbreekt hij het huidige record in de hitlijst. Dat staat met 18 weken op naam van "Kom wat dichterbij" van Regi, Jaap Reesema & OLIVIA.

Metejoor zingt "Wat wil je van mij" samen met de Nederlandse zangeres Hannah Mae en die samenwerking scoort zowel bij ons als bij onze noorderburen. In de Vlaamse Ultratop 30 snoept Metejoor het record af van Regi, Jaap Reesema en OLIVIA. Zij stonden met "Kom wat dichterbij" uit "Liefde voor muziek" maar liefst 18 weken op nummer Ć©Ć©n. Metejoor doet met "Wat wil je van mij" minstens Ć©Ć©n week beter: het nieuwe record bedraagt nu 19 weken. "Wat wil je van mij" heeft intussen ookĀ platina gehaald, wat in ons land goed is voor 20.000 streams, downloads en verkochte exemplaren.

In Nederland heeft Metejoor met hetzelfde nummer een top 10-hit te pakken in de Top 40. Hij is nog maar de vijfde Vlaamse artiest ooit die daarin slaagt met een Nederlandstalig nummer, na Raymond van het Groenewoud, Will Tura, Ivan Heylen en Louis Neefs.

"Het is onwaarschijnlijk wat we met "Wat Wil Je Van Mij" al teweeg hebben gebracht, zowel in Vlaanderen als in Nederland. Ik kan niet genoeg uitdrukken hoe dankbaar ik ben. Dit is echtĀ crazyā€, reageert Metejoor.

BEKIJK - de videoclip van "Wat wil je van mij":

Meest gelezen