Katy Perry en Sarah Beth Liebe
Volledig scherm
Katy Perry en Sarah Beth Liebe © YouTube

‘American Idol’-kandidate stapt plots op, na “haatdragende commentaren” van Katy Perry

TVDrama op de set van ‘American Idol’: beloftevolle kandidate Sara Beth Liebe besloot om de show te verlaten, live op het podium. Haar vertrek kwam er na een online vete met Katy Perry. Die laatste lag onder vuur omdat ze Sarah haatdragende commentaren gaf.

8 reacties

  • Amber Habex

    1 jaar geleden
    Ze krijgt haat vanwege het feit dat ze 3 kinderen heeft op 25 niet "oh je noten moeten hier en daar bijgeschaafd worden" Katy's reacties waren ongemanierd en hadden niets met de show te maken! Zou hetzelfde zijn alsof ze je uit zou maken omdat je maar manager bent bij de vraag welk beroep beoefen je. Het hoort niet en neen, Sara hoeft dat niet te pikken. Echt heren jullie hebben er geen idee van. Hou jullie mond als het aankomt over moeder kinder zaken.
  • Stroobants Alexander

    1 jaar geleden
    Vond dat Katy niet te hard. korte teentjes denk ik.
  • Anoniem

    1 jaar geleden
    Ze kon ook vragen om zich voor de camera's zich te verontschuldigen
  • ronny meuris

    1 jaar geleden
    Als je commentaar hebt op de houding vd jury kom je al vlug moraliserend over en moet je kritiek maar kunnen slikken. Wanneer je echter persoonlijk wordt hoeft get voor mij niet meer want dan heeft het niks meer met je kwaliteiten te maken. Begrijpelijk toch dat je dit niet hoeft te pikken.
  • Dominique Schokkelé

    1 jaar geleden
    Echt? Weglopen? Waar is Uw ruggengraat naartoe ? Zwakkelingen lopen weg na een verwijt…