Een beeld uit de stopgezette Charleroi-KV Mechelen.
Volledig scherm
Een beeld uit de stopgezette Charleroi-KV Mechelen. © Photo News

Charleroi-KV Mechelen wordt dan toch niet herspeeld, Malinwa krijgt forfaitzege

Charleroi-KV Mechelen wordt dan toch niet herspeeld, nadat die in november werd stilgelegd door wangedrag van de fans van de Carolo’s. Het BAS heeft de beslissing van de Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal (DRP) om de match te laten herspelen teruggedraaid.

60 reacties

  • Jacob De Malderé

    1 jaar geleden
    Terechte beslissing. Ok ze stonden 1-0 voor maar dan moesten de supporters maar geen vuurwerk op het veld gooien
  • Leo Mariën

    1 jaar geleden
    Enige juiste beslissing!
  • marc castermans

    1 jaar geleden
    Terechte beslissing, iedereen gelijk voor de wet, al dan niet maanden na de feiten. Het verhoogd uiteraard de kansen van Westerlo, Anderlecht en zeker Cercle Brugge. Wanneer ik het programma van de vier kandidaten op plaats acht bekijk, valt het op dat niemand rekening houdt met Cercle en nochtans gaan zij volgens mij met die stek aan de haal. Westerlo wordt volgens mij zevende, Anderlecht verliest op Genk, Charleroi verlies beide resterende wedstrijden en Cercle wint ze en eindigt achtste.
  • jan boden

    1 jaar geleden
    Vele mensen schijnen nog niet te beseffen dat deze beslissing niet genomen werd door de Voetbalbond maar wel door een onafhankelijke Rechtbank.
  • joseph Leysen

    1 jaar geleden
    Helemaal terecht. En alle clubs die dergelijke zaken doen in een voetbalstadion moeten dezelfde rekening gepresenteerd krijgen. Schuldige supporters moeten levenslang stadionverbod krijgen over het ganse land.