Einde verhaal voor Sarah en Joeri in ‘Gestrand op Honeymoon Island’ op VTM2.© VTM

Koppel stapt op in ‘Gestrand op Honeymoon Island’: “Het is niet meer leuk”

Trouwen bij je eerste kennismaking, en meteen je huwelijksreis beleven op een onbewoond eiland. ‘Gestrand op Honeymoon Island’ legt nog een extra laag bovenop de formule van ‘Blind getrouwd’, maar dat maakt het experiment bijgevolg nog zwaarder. Voor deelnemers Sarah (32) en Joeri (30) liep het dinsdagavond dan ook op de klippen.

Einde verhaal voor Sarah en Joeri in ‘Gestrand op Honeymoon Island’ op VTM2. Al zal dat voor veel kijkers geen verrassing zijn: het was niet bepaald een snoepreisje voor het pasgetrouwde stel. In de voorbije afleveringen moest Sarah trekken en sleuren aan Joeri, die duidelijk niet gemaakt is voor een leven op een onbewoond eiland. Vooral de honger bleek een obstakel. Door een tekort aan voedsel zakte Joeri’s energiepeil onder nul en kwamen ook zijn scherpste kantjes bloot te liggen. Dat mocht Sarah ondervinden. De liefde was snel bekoeld.

LEES OOK. Met ‘Gestrand op Honeymoon Island’ krijgt VTM 2 een wereldprimeur: “Meer ‘in your face’ dan wat je op VTM ziet”

Joeri was zich bewust van zijn negatieve gedrag, dus trok hij dinsdagavond zijn conclusies. “Ik ben zodanig vermoeid en ben er gewoon niet met mijn gedachten bij. Als dat blijft duren, dan ga ik slecht zijn tegenover Sarah. Ik wil haar daar niet in meesleuren. Ik heb een paar dagen nagedacht over hoe ik het kan volhouden en wat ik kan doen. Maar uiteindelijk moet ik het wel toegeven.”

Een vroegtijdige exit leek hem de enige optie. Iets waar Sarah zich in kon vonden. “Ik heb moeite met zijn gedrag”, zei ze vlak voor Joeri’s beslissing. “Ik weet niet meer weet wat ik moet doen. Het is niet meer leuk. De dagen zijn niet meer zo fijn.”

LEES OOK. RECENSIE. Wij keken naar ‘Gestrand Op Honeymoon Island’: het is wachten tot de bruid met de vuurstick gaat lopen

(dewo, dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER