Walter Damen
Volledig scherm
Walter Damen © Kristof Ghyselinck

COLUMN. Walter Damen: “Dat auto’s soms het dubbele van toegelaten snelheid kunnen halen, is deel van het probleem”

ShowbizzScherp als het moet, mild als het kan... Met dezelfde passie waarmee hij z’n pleidooien voert, becommentarieert topadvocaat Walter Damen (51) wat hem én u bezighoudt.

10 reacties

  • Kevin Danckaerts

    1 jaar geleden
    Hoe advocaten zich altijd kunnen verexcuseren, blijft me echt verwonderen. Ze hebben altijd het beste met iedereen voor en hun cliënten zijn ook altijd de grootste slachtoffers van de maatschappij. Tot ze de slachtoffers mogen verdedigen en dan is de wetgever laks en zit de wetgeving vol met gaten
  • Dirk Vanbesien

    1 jaar geleden
    De meeste kunnen het. Rechtervoet naar beneden, linkerhand op het stuur, de rechterhand aan de gsm. Stoer doen. Gas geven maar. Met 200+ pk geen probleem. Maar achteruit parkeren tussen 2 opstakels met net voldoende ruimte lukt deze snelle jongens niet. Ach ja. Dan gebruiken we de automatische parkeerfunctie. Het gedrag van de mensen zou dringend moeten veranderen. Een 18 jarige veel pktjes onder de kont schuiven is nooit een goed idee. Dagelijkse ongevallen zeggen genoeg.
  • Bart Van Keymeulen

    1 jaar geleden
    Het is niet de topsnelheid maar het speelse met de PKs wat rijplezier geeft.
  • Toni Van Belle

    1 jaar geleden
    Ben geen fan van deze man en zeker niet advocaten in het algemeen. Maar nu slaat hij wel de nagel op de kop. Het nieuwe probleem is nu dat ook niet sportwagens optrekken als F1 auto's. Elektrische auto's zijn super snel en ook bangelijk stil. Een oude opgedreven golf hoorde je vroeger al van 2 km ver aankomen.
  • van leeuwen leroy

    1 jaar geleden
    Nee dat mensen hun voeten als bakstenen zijn is t probleem...en als he t niet kunt laten koopt geen snelle auto...hoja zo kan je al t andere de schuld blijven geven voor alles.