Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Bayer 04 Leverkusen LEV
1
EINDE
1
Union USG
  • 82' Goal Florian Wirtz
  • Victor Boniface Goal 51'

“Natuurlijk denken we aan de finale”: ondanks late gelijkmaker dwingt Union prima uitgangspositie af, Boniface maakt wederom indruk

Union mag blijven dromen van een Europese halve finale. Met een zoveelste sterke prestatie en 1-1-gelijkspel op verplaatsing in Leverkusen houdt de Brusselse club zijn troeven in handen voor de return volgende week. Wie anders dan Victor Boniface maakte het belangrijke doelpunt voor Union: wat een béresterke spits.

10 reacties

  • Ronny Severeyns

    1 jaar geleden
    Jammer maar helaas. De hoogmoed begint er in te sluipen. Ze moeten nog een kwartfinale spelen, en slaan de halve ineens over, want ze zitten al in de finale. Meestal is dat een teken van de ommekeer. Ik verwacht een zeer sterk Leverkusen dat nu maar met een hoop geluk van de overwinning werd gehouden. 3-1 was nu al een meer correcte weergave van de wedstrijd geweest. En dan waren ze zo goed als uitgeschakeld. Ben gewoon realistisch.
  • Danny Janssens

    1 jaar geleden
    Genoten van deze match.......wat een sensationele ploeg. Het voetbal die Union brengt is een van de beste in ons land. Snel , aanvallend......leuke avond beleefd. En de supporters een voorbeeld voor vele topclubs. Ik wordt meer en meer fan van deze club. Mooi werk van Gheeraerts!
  • dave hosten

    1 jaar geleden
    Prachtige prestatie van Union in Europa league, toch tweede klasse in Europa en dat wederom tegen ploeg met budget die tien keer meer is of van hen chapeau. Ook proficiat voor de andere teams in derde Europese klasse, goed voor coëfficiënt.
  • christophe laporte

    1 jaar geleden
    Opnieuw een straffe prestatie van Union...maar Leverkusen blijven Duitsers. Het zal tot de laatste minuut spannen volgende week.
  • hubert lenvers

    1 jaar geleden
    Wat een leuke ploeg toch dit union. Hopeliijk gaan ze dior en worden ze ook kampioen. Die dans verdienen dat. Van FCB fan