De ravage is groot in de klaslokalen.
Volledig scherm
De ravage is groot in de klaslokalen. © Stadsbestuur Haldensleben

Drie jongens richten ware ravage aan in Duitse basisschool: 50.000 euro schade

Ze gooiden tafels en stoelen om, smeerden verf op het meubilair en smeten de inhoud van de kasten op de grond. Drie jongens (11, 12, 12) gingen enorm tekeer in een basisschool in Haldensleben in de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt en richtten voor tienduizenden euro’s schade aan.

16 reacties

  • Ivan Willems

    1 jaar geleden
    Niks verzekering. Dit heeft niets te maken met onvoorzichtigheid. Fit is met voorbedachterade gegaan. Dus ouders, jullie zullen nu weten wat werken is en misschien overuren kloppen..
  • Marie Rose Van der Haeghen

    1 jaar geleden
    Ouders zijn verantwoordelijk voor de daden van hun kinderen , dus betalen .
  • Syl ploy

    1 jaar geleden
    Proficiat aan alle brave mensen die hun kinderen in perfectie hebben opgevoed. Vraag me altijd af hoe oud die brave mensen zijn. In deze tijd waar je niet meer ontkomt aan zoveel invloeden van buitenaf is het een hele tour om je kinderen die je naar eer en geweten goed hebt opgevoed weg te houden van allerlei ongein. Ook al doe je nog zo je best het loopt wel eens anders. Dus brave mensen oordeel niet over anderen als je niet weet hoe de vork in de steel zit.
  • Jos Plessers

    1 jaar geleden
    Tzal je kind maar wezen
  • Gerda Haubourdyn

    1 jaar geleden
    Dan hoop ik dat ze die brave opgevoede jongens hun ouders de schade laten betalen. Ze zullen volgende keer wel eens nadenken