Studente Buket (27) uit Leuven verloor haar vriend. Als herinnering heeft ze van hun beide ringen een ketting gemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Studente Buket (27) uit Leuven verloor haar vriend. Als herinnering heeft ze van hun beide ringen een ketting gemaakt. © Photo News

Hoe krabbel je recht als je partner zelfmoord pleegt? TikTokster Buket (27) doet haar verhaal: “Elk geluid van een ambulance triggerde me”

“‘Had je echt niks zien aankomen?’ vragen mensen. Degoutant.” Studente en TikTokster Buket Sözen (27) vertelt over het verlies van haar vriend die uit het leven stapte en hoe ze met dat rouwproces omging. Ze vindt het belangrijk om haar rouwproces te delen en wil mensen in een gelijkaardige situatie ondersteunen: “Alleen is de pijn ondraaglijk. En daar worstelde ik hard mee. Ik had iemand nodig die écht kon zeggen: ‘Het komt goed.’”

2 reacties

  • Dieter Claes

    1 jaar geleden
    Ik heb hetzelfde meegemaakt 23 jaar geleden en herken er me volledig in.het komt inderdaad goed als je het een speciaal plaatsje in je leven geeft
  • Adriana Di Giacomo

    1 jaar geleden
    Heb het zelf ook meegemaakt, 15 jaar geleden. Net 24 jaar en dan zoiets meemaken. Je komt er bovenop, maar je moet het zelf willen. Het komt zeker goed, laat je hoofd niet hangen, ga niet in op roddels en speculaties.