Stiefvader Nicu C. wil zelf een confrontatie met de moeder van Raul
Volledig scherm
PREMIUM
Stiefvader Nicu C. wil zelf een confrontatie met de moeder van Raul © RV / RV / RV

Stiefvader wil zelf confrontatie met moeder Raul

De stiefvader van de doodgemartelde Raul (9) blijft een maand langer in de cel. Dat heeft de raadkamer in Gent zonet beslist. De man is volgens zijn advocaat zelf vragende partij om zo snel mogelijk geconfronteerd te worden met de mama van het kind. "Mijn cliënt vindt het belangrijk dat de waarheid naar boven komt. Het is het laatste wat hij kan doen voor Raul."

6 reacties

  • ann huysmans

    12 maanden geleden
    Intriest, opnieuw een jong mensenleven weg. Waarom heb dan niet bij zijn grootmoeder laten. Daar kreeg hij de liefde die elk kind verdiend. Hier zijn geen woorden voor. Hoe kun je als moeder dit laten gebeuren. Hopelijk krijgen zowel de moeder als de stiefvader levenslang. Rust zacht lieve Raul.
  • Fabio Gaballo

    12 maanden geleden
    Ik heb hier echt geen woorden voor. Dat kind vroeg enkel om liefde en aandacht. Die moeder verdient het niet om moeder te worden genoemd en de stiefvader zeker ook niet. Rip mooi engeltje
  • Elsy Raes

    12 maanden geleden
    Hopelijk krijgen die twee nu eens echt levenslang….hoe kun je als moeder zoiets doen of toelaten….hier zijn geen woorden voor..RIP kleintje.
  • Marc Geerts

    1 jaar geleden
    Beiden zijn schuldig, dat is toch duidelijk. Ze verdienen beiden de max straf. Hopelijk wordt het zusje goed opgevangen.
  • Timothy Marien

    1 jaar geleden
    Als hij er niets mee te maken had, waarom is hij dan gaan lopen en heeft hij de moeder niet aangegeven?