“Ze komen akelig dicht bij de kiesdrempel”: politiek journaliste Hannelore Simoens ziet Groen verder wegzakken na heisa rond De Sutter

De positie van minister Petra De Suter (Groen) lijkt niet in gevaar te komen door de soap rond bpost. “Het verschil met Schlitz? Ze behoudt het vertrouwen van haar partij”, zegt VTM Nieuws-journaliste Hannelore Simoens bij HLN LIVE, maar toch zijn de zorgen voor haar partij nog niet voorbij. “Groen komt akelig dicht bij de kiesdrempel.”

212 reacties

  • Gino Sinnesael

    12 maanden geleden
    “Ze komen akelig dicht bij de kiesdrempel”: politiek journaliste Hannelore Simoens ziet Groen verder wegzakken na heisa rond De Sutter. Ik vrees dat dit niet enkel zo is bij Groen, maar bij alle verliezers van de vorige federale verkiezingen die nu bestaan onder één naam: Vivaldi. Ging deze regering niet alles beter doen? Tja, beter in welke richting? Uiterst links en rechts zullen de enige winnaars zijn van alles opeenvolgende schandalen van deze regering. En de belastingbetaler is de klos!
  • Wilfried Vanden Berg

    12 maanden geleden
    Eerst het appartement dat haar eigendom , omdat in te brengen als huur onkosten als ze in Brussel moet blijven slapen na nachtelijke regering vergaderingen , en nu dit . En dan durft die co-voorzitster van Groen in de Zevende Dag beweren dat zij een integer politica is ? Liegen, profiteren en graaien zit blijkbaar ook in de kleinste meelopers partij van die Vivaldi klucht in gebakken .
  • Robert Bruyland

    12 maanden geleden
    Er worden X-aantal mensen aangetrokkenn door de regering waarvoor niet gestemd werd. Mijn stem is dus niets waard waardoor ik niet meer stem.
  • Leonarda Van Opbroecke

    12 maanden geleden
    Gewoon uiterst links of rechts kiezen. Dan kan al hetgeen dat ertussen zit hun plan trekken. Want met elke verkiezing hetzelfde liedje. Verkondigen wat ze allemaal willen veranderen en dat zegt genoeg dat ze heel goed weten waar de gevoelige snaren liggen bij de bevolking. Maar eens de postjes binnen veranderd er weinig integendeel zelfs.
  • frans Venloo

    12 maanden geleden
    Wegzakken aub wie dar nog op stemt moet zich eens laten nazien. Ze maakten al gebruik om anti politiek stemmen af te snoepen maar nu is het al veel te ver Dat gaan de kiezers nooit meer aanvaarden VB en PVDA zal er ar goed bij varen