Wim Dehandschutter: “De verklaring van Harry illustreert wel twee cruciale punten die hij de voorbije jaren probeerde te maken.”
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Dehandschutter: “De verklaring van Harry illustreert wel twee cruciale punten die hij de voorbije jaren probeerde te maken.” © AP / Tessa Kraan

“Harry zegt net niet: dit had Diana II kunnen zijn”: onze royalty-expert over de achtervolging van Harry en Meghan (en waarom hen dit niet slecht uitkomt)

De grootste vrees van prins Harry (38) is werkelijkheid geworden. Hij en Meghan (41) werden in de straten van New York twee uur lang achtervolgd door nietsontziende paparazzi. De wilde rit eindigde bijna catastrofaal. “In het persbericht zegt Harry net niet: dit had Diana II kunnen zijn”, zegt Wim Dehandschutter, royalty-expert van HLN en VTM Nieuws. Hij legt uit waarom Harry zo bang was dat dit zou gebeuren - maar ook waarom het de prins niet slecht uitkomt.

23 reacties

  • Ben Detrez

    11 maanden geleden
    Dus de taxichauffeur verteld een ander verhaal en die kan het weten. Die Megan blijft volgens mij acteren ook tijdens haar huwelijk en Harry trapt erin.
  • leon neefs

    11 maanden geleden
    Dat manneke is een fantast en doet alles om in de kijker te komen.
  • Eric Servaes

    11 maanden geleden
    Dat ze zich zelf dan ook low profile gedragen. Maar dat loont niet. Is doorgestoken kaart.
  • Liliane Vervliet

    11 maanden geleden
    Het koppel trok naar de USA om aan het koningshuis te ontsnappen met al zijn regels.Ze willen een "gewoon" leven leiden in alle rust en anonimiteit.Prima toch.Nu doen ze al het mogelijke om de aandacht van de wereld op zich te vestigen door roddels te verspreiden en wild in het rond te schoppen.Hollywood 2de rangsartiesten .
  • eli bosch

    11 maanden geleden
    Ze denkt waarschijnlijk nog altijd de rol van haar leven te spelen. Soms hoort daar wat acteertalent en overdrijven bij.