Eerst nam Meghan (41) de ‘Women with Vision’- award in New York in ontvangst. Daarna werd ze samen met prins Harry (38) en haar moeder Doria (66) achtervolgd door paparazzi - althans dat beweert hun woordvoerder.
Volledig scherm
Eerst nam Meghan (41) de ‘Women with Vision’- award in New York in ontvangst. Daarna werd ze samen met prins Harry (38) en haar moeder Doria (66) achtervolgd door paparazzi - althans dat beweert hun woordvoerder. © AP / Twitter/anDrew via REUTERS

Ook burgemeester van New York twijfelt aan achtervolging van Harry en Meghan: “Ik kan me dat niet voorstellen”

RoyaltyDe speculatie dat prins Harry (38) en Meghan Markle (41) de “dramatische” achtervolging door paparazzi in New York dinsdagavond hebben aangedikt, neemt met de dag toe. De Duitse krant ‘Bild’ heeft vernomen dat het koppel naar verluidt een eigen filmploeg op sleeptouw had genomen - mogelijk in opdracht van streamingdienst Netflix. Intussen heeft ook de burgemeester van New York zijn twijfels bij het verhaal.

13 reacties

  • Nikolaas Bouman

    11 maanden geleden
    Ze leven in hun eigen parallelle wereld.
  • Martine Verack

    11 maanden geleden
    Ze willen aandacht. Ik geloof er niet in
  • Patrick Rasschaert

    11 maanden geleden
    Dat de burgemeester het zich niet kan inbeelden kan zijn want als je als burgemeester je verplaatst zal je wel degelijk omringd en beschermd zijn
  • Paul Verbeeck

    11 maanden geleden
    Daar gaat een groot deel van hun geloofwaardigheid. Ze doen er alles om in de media te komen . Maar zoals men zegt : voor geld danst den beer.
  • Danny Janssens

    11 maanden geleden
    " ze kozen voor een leven buiten de schijnwerpers " yeah right 🤫