REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Verstappen wint GP van Monaco met overschot na kletsnat slot, frustrerende namiddag voor ploeggenoot Pérez

Zonder verpinken. Max Verstappen heeft voor de tweede keer de Grote Prijs van Monaco op zijn naam gezet. De wereldkampioen in Formule 1 reed van begin tot eind aan de leiding. Zelfs de regen in het slot sloeg de Nederlander niet uit zijn lood. Hij loopt heel wat punten uit op eerste achtervolger en ploeggenoot Sergio Pérez, die een frustrerende namiddag beleefde in de staart van de race. Fernando Alonso en Esteban Ocon kropen als nummer twee en drie mee op het podium.

20 reacties

  • Ineke Visser

    11 maanden geleden
    Max won met 58 oude mediumbanden voor inters. Lewis klaagde al na 22 rondes over deze banden. Je kan de beste wagen hebben maar zonder de beste rijder heb je niks.
  • Marko Decandt

    11 maanden geleden
    Wanneer voeren ze dit circuit af? Heeft niets met racen te maken. Beste bewijs was het tempo van Perez. Na 1ste ronde kwam hij binnen, had toen dus even niemand voor hem rijden, reed de achterstand met Max van 35 seconden naar 30 seconden in 5 ronden of zo om nadien per ronde 4 seconden te verliezen omdat hij aansloot met de rest en dat daar het tempo natuurlijk veel lager lag. En hoewel hij dus zowat 4 seconden sneller was dan zijn voorligger, was het toch niet mogelijk in te halen.
  • Guido Parker

    11 maanden geleden
    Al heb je de beste wagen (volgens sommigen de enige rede waarom iemand wint), je moet er ook nog vlijmscherp mee kunnen rijden en niet crashen in Monaco.
  • ronald Ceulemans

    11 maanden geleden
    Max is TOP
  • heidi De Graef

    11 maanden geleden
    Max is gewoon top super talent