Walter Damen.
Volledig scherm
Walter Damen. © Kristof Ghyselinck

COLUMN. Walter Damen over influencers en YouTubers: “Nuance of kennis ter zake doen er blijkbaar niet meer toe”

BVScherp als het moet, mild als het kan... Met dezelfde passie waarmee hij z’n pleidooien voert, becommentarieert topadvocaat Walter Damen (51) wat hem én u bezighoudt.

40 reacties

  • patrick de bock

    11 maanden geleden
    Walterken, wij maken ons OOK zorgen. In de eerste plaats al over de partijdigheid van justitie
  • Luc Cools

    11 maanden geleden
    Als den Walter het gaat zeggen ... Hou ik mijn zakken dicht!
  • Leen Demeyer

    11 maanden geleden
    Walter Damen gedraagt zich nu ook als influencer in de media. En dat doet hij best vaak eigenlijk. Kijk eens in de spiegel.
  • Robert Thomassen

    11 maanden geleden
    De gewone burger verliest zelfs met een advocaat een rechtszaak. Als men onschuldig is, dan is een leugentje om bestwil al voldoende ( ik vermoed dat? ). 1 tegen allen, normaal dat syndicussen en verzekeringen winnen.
  • Patrick Claeys

    11 maanden geleden
    "Kennis ter zake" betekent tegenwoordig eerder: goed weten waar de achterpoortjes zitten en procedurefouten gebruiken in je voordeel ipv om precedenten in toekomstige rechtzaken te voorkomen😉
  1. Kamal Kharmach kreeg ooit aparte BV-korting aangeboden: “Als ik nummer Tom Waes gaf, moest ik minder betalen”
    BV

    Kamal Kharmach kreeg ooit aparte BV-kor­ting aangeboden: “Als ik nummer Tom Waes gaf, moest ik minder betalen”

    Het consumentenprogramma ‘WinWin’ van Radio2 heeft een gloednieuwe podcast: ‘Mens erger je niet’, gepresenteerd door Xavier Taveirne (42) en Chaima Saysay (34). Samen met een bekende gast leggen ze consumentenirritaties op tafel. In de eerste aflevering is Kamal Kharmach te gast, die zijn gal spuwt over de bouwsector en de aparte korting die hij ooit van een aannemer kreeg aangeboden.
  2. Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostation in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”
    tv

    Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostati­on in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”

    Selah Sue (35) - echte naam Sanne Putseys - zal haar eerste rijervaringen met de auto niet snel vergeten. In ‘De tafel van Gert’ vraagt Gert Verhulst aan zijn gasten of ze ooit een gênant moment in het openbaar hebben meegemaakt. Waarop Selah Sue vertelt hoe ze ooit, op haar 19, met haar wagen in een Brussels metrostation is binnengereden. “Het is gewoon superonduidelijk allemaal in Brussel. Ik heb de afslag genomen op de tramsporen. Ik vond het wat hobbelig, beneden zag ik mensen op de tramsporen staan en toen vatte ik het. Ik ben achteruitgereden en supersnel eruit geraakt. Het is gelukkig goed afgelopen”, vertelt ze. “Ben je dan in de krant gekomen?”, vraagt Gert meteen. “Ja, dat was ik.”