Karen Damen op de opening van de Sinksefoor
Volledig scherm
PREMIUM
Karen Damen op de opening van de Sinksefoor © Tessa Kraan

“Ik heb me 18 jaar kunnen verschuilen achter Kathleen, Kristel en Josje”: Karen Damen bereidt zich volop voor op onewomanshow

BVIn het najaar zal de onewomanshow van Karen Damen (48) in première gaan, waarin ze openhartig vertelt over al haar eerste keren. “Er zijn maar weinig dingen die mensen niet mogen weten over mij”, klinkt het dan ook in Primo, in een gesprek over ouder worden, de uitdagingen van een tienerzoon en de zoektocht naar mentale rust. “Als je op tv komt, krijg je altijd commentaar. Zeker als vrouw.”

10 reacties

  • Celia Peeters

    11 maanden geleden
    Je bent een mooie spontane vrouw Karen! Botox of niet is jouw keuze! Succes!
  • Cindy Saeys

    11 maanden geleden
    Die fillers maken haar juist lelijker. Ze was altijd de knapste van k3 Stop met die fillers in je lippen enzo. je hebt precies een konstante duck face Blijf je zelf Stop met fillers en botox
  • Joachim Santermans

    11 maanden geleden
    Wat een fantastische vrouw!
  • Jan Van Bavel

    11 maanden geleden
    Ik vermoed dat Karen beter scoorde bij K3 en het niet raadzaam is voor dergelijke opdrachten.
  • Marc De Baerdemaecker

    11 maanden geleden
    Je moet je niet verschuilen achter dit trio. Betekenen in feite niet veel; Gans alleen sta je veel sterker.
  1. Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostation in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”
    tv

    Selah Sue reed met voorlopig rijbewijs een metrostati­on in Brussel in: “Ik dacht, tiens, dat is hier hobbelig”

    Selah Sue (35) - echte naam Sanne Putseys - zal haar eerste rijervaringen met de auto niet snel vergeten. In ‘De tafel van Gert’ vraagt Gert Verhulst aan zijn gasten of ze ooit een gênant moment in het openbaar hebben meegemaakt. Waarop Selah Sue vertelt hoe ze ooit, op haar 19, met haar wagen in een Brussels metrostation is binnengereden. “Het is gewoon superonduidelijk allemaal in Brussel. Ik heb de afslag genomen op de tramsporen. Ik vond het wat hobbelig, beneden zag ik mensen op de tramsporen staan en toen vatte ik het. Ik ben achteruitgereden en supersnel eruit geraakt. Het is gelukkig goed afgelopen”, vertelt ze. “Ben je dan in de krant gekomen?”, vraagt Gert meteen. “Ja, dat was ik.”
  2. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    BV

    KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”