. / BELGA
Volledig scherm
© . / BELGA

ANALYSE NA AANKOMST. Analist Jan Bakelants zag een indrukwekkend Jumbo-Visma: “Je kan de verdienste van de ploeg niet onderschatten”

“De Tour is gedaan.” Ook analist Jan Bakelants volgde aandachtig de koninginnenrit in de Ronde van Frankrijk. In zijn analyse heeft hij het onder meer over de nakende Tourwinst van Jonas Vingegaard, de fenomenale prestaties van Jumbo-Visma en de rampdag van Tadej Pogacar. “Ik denk dat het gewoon op is bij de Sloveen”, aldus Bakelants.

3 reacties

  • Leo Gebruers

    10 maanden geleden
    Inderdaad Jumbo-Visma heeft UAE vanaf de eerste dag zwaar onder druk gezet en met dit resultaat tot gevolg. Top ploeg is Jumbo-Visma, het nadeel is dat Wout niet echt zijn ding kan doen.
  • Karel Van Beeck

    10 maanden geleden
    De Jumbo’s hebben Tadey op de knieën gekregen. Net zoals vorig jaar.
  • Johan Verhoeven

    10 maanden geleden
    Als het over nabespreking en analyses gaat, doe mij maar Jan Bakelants in plaats van Michel Wuyts. Helder, aangenaam en vlot pratend, zinnige uitleg. Wat mij betreft ook zeer geloofwaardig omdat hij zelf kort geleden nog deel uitmaakte van het Tour-peloton. Niet dat ik Michel Wuyts niet geloofwaardig vind, maar Jan Bakelants heeft toch duidelijk mijn voorkeur.