© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Verdachte van bedreigingen in Deurne opgepakt op toilet van buur na vlucht over daken

Deurne -

In Deurne-Noord is zondag een man gearresteerd die zijn vriendin bedreigd zou hebben met een wapen. Na een vlucht over de daken kon de politie hem uit het gastentoilet van een bewoner van de Meyersstraat plukken. Er werd een vuurwapen gevonden.

sare

De politie kreeg zondagmiddag een oproep over een 20-jarige Nederlandse vrouw die bedreigd zou worden door haar vriend in hun appartement in de Van Cortbeemdelei, vlak bij het Sportpaleis in Deurne. De vriend zou daarbij een vuurwapen tegen haar hoofd gezet hebben. Meerdere politieploegen kwamen ter plaatse en troffen er de jonge vrouw aan. Haar vriend was ondertussen naar het dak van hun appartementsgebouw gevlucht.

Omdat er sprake was van een vuurwapen, was ook het snelleresponsteam opgetrommeld. Zij zagen hoe de vluchtende verdachte over de daken liep, van dak naar dak sprong en via een ladder afdaalde tot in de tuin van een woning in de Meyersstraat. Daar verschanste hij zich in het kleinste kamertje. De 21-jarige verdachte werd gearresteerd. “In het appartement werd in de stofzuigerzak een geladen vuurwapen gevonden”, bevestigt Willem Migom, woordvoerder van de politiezone Antwerpen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners