Als Romelu Lukaku in het land is… brengt hij een bezoek aan Neerpede (waar zoontje Romeo meetraint)

De interlandperiode zit erop voor de Rode Duivels, maar Romelu Lukaku (30) is voorlopig nog in België. Voor hij weer richting de Italiaanse hoofdstad Rome trekt, ging ‘Big Rom’ donderdagvoormiddag een bezoekje brengen aan Neerpede.

Jorunn Vannoorden

Zondagavond staat hij wellicht voor zijn tweede optreden met AS Roma – dan komt Empoli op bezoek –, maar Romelu Lukaku kon België niet verlaten zonder een bezoekje te brengen aan Neerpede. Donderdagochtend trok hij naar het oefencomplex van RSC Anderlecht, waar hij een training bijwoonde van zoontje Romeo (4). Die proefde vorige maand voor het eerst van paars-wit op een toernooi in Boom – waar papa Romelu ook opdook – en traint nu mee met Purple Start: een project van RSCA om jonge spelertjes op te leiden.

Lukaku deelde enkele kiekjes van zijn bezoek aan Neerpede op sociale media. De aanwezige kinderen waren in ieder geval dolenthousiast om hun idool in het echt te zien. Ook Romelu Lukaku zelf genoot duidelijk van het bezoek.

(Hieronder de beelden)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer