Onze journalist ging tafelen bij La Rigue van Peter Goossens.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze journalist ging tafelen bij La Rigue van Peter Goossens. © HLN montage

Onze journalist ging kijken waarom La Rigue van Peter Goossens zoveel slechte recensies krijgt

Wat scheelt er met La Rigue? Zelden ging een opening met zoveel toeters en bellen gepaard en meteen kregen alle gerechten van Luc Bellings een 10 op 10. Maar twee maand later krijgt Peter Goossens’ kustbrasserie in het Knokse vijfsterrenhotel La Réserve verrassend veel negatieve recensies. Tijd om zelf nog eens poolshoogte te nemen. Ongezouten verslag van een middagje tafelen, in tegenstelling tot het voorgerecht.

126 reacties

  • Lydie De preester

    5 maanden geleden
    mijn kleinzoon...17.. gaat in 2024 voor 2 maanden op stage naar Knokke..zal keihard zijn..maar top voor zijn cv..voor later...x
  • Willy Bogaert

    7 maanden geleden
    Stop met het fiscaal afrekbaar maken en je zal wel zien wie het gelag betaalt ?
  • Philippe Deckers

    7 maanden geleden
    Ben er geweest. Top. Gewoon heel lekkere keuken met kwaliteitsproducten.
  • Jean De Visser

    8 maanden geleden
    Ik eet het liefste thuis ! Veel beter, gezonder en vooral goedkoper !
  • Karine Roeland

    8 maanden geleden
    Niemand is verplicht om in een 'sterrenrestaurant' te gaan eten. Je betaald veel voor niets.
  1. Foute medicatie of gestikt in muntstukje? Na tien jaar enkel ‘gebroken partijen’ in zaak rond dood van Maria Blanco (70): “Ik durf niets meer te verklaren”
    PREMIUM

    Foute medicatie of gestikt in muntstukje? Na tien jaar enkel ‘gebroken partijen’ in zaak rond dood van Maria Blanco (70): “Ik durf niets meer te verklaren”

    Twee gerenommeerde wetsartsen en een ervaren toxicoloog konden in november vorig jaar geen eensluidende conclusie voorleggen over de doodsoorzaak van Maria Blanco (70), die in juni 2014 in het ziekenhuis overleed. Het parket vordert een celstraf van zes jaar voor verpleegkundige S.R. (43), die de patiënte de foute pijnmedicatie zou toegediend hebben. Maar volgens haar advocaat Bert Partoens stikte Maria in een muntstuk van 20 eurocent dat diep in haar keel zat. In de rechtbank verschenen vandaag enkel ‘gebroken partijen’. “Dat we hier na tien jaar allemaal staan, is een schande voor justitie.”
    Genk, Tongeren
  2. BINNENKIJKER. Op ontdekkingstocht in vijfsterrenhotel La Réserve: “Decadent? Nee, maar klasse en luxe staan wel centraal”
    PREMIUM

    BINNENKIJ­KER. Op ontdek­kings­tocht in vijfster­ren­ho­tel La Réserve: “Decadent? Nee, maar klasse en luxe staan wel centraal”

    Het meest luxueuze hotel van de kust - meteen ook het eerste met vijf sterren - opende maandag officieel de deuren. “We zorgden voor een totale make-over en stelden klasse en luxe centraal”, klinkt het bij topondernemer Bart Versluys, die samen met Marc Coucke aan La Réserve zijn grandeur van weleer teruggeeft. Wij gingen als eerste een kijkje nemen in dit prachtige hotel in Knokke, en dat overtrof meteen ook onze verwachtingen.