© Shutterstock

Duitse jongen (6) doodgestoken tijdens spelen, politie zoekt moordenaar

In Duitsland wordt gezocht naar de moordenaar van een 6-jarige jongen. Joel werd neergestoken en zwaargewond teruggevonden nabij een voetbalveld in Pragsdorf, in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern.

jvh
Bron: NDR, MDR, Focus, Bild

Joel kwam donderdagavond niet zoals gepland thuis van het spelen, zijn ouders gaven hem rond 20 uur op als vermist. Brandweerlui vonden de jongen ongeveer een uur later met zware verwondingen aan zijn bovenlichaam in een struik nabij een voetbalveld. Reddingswerkers probeerden de jongen nog te reanimeren, maar hij werd doodverklaard bij aankomst in het ziekenhuis.

Uit een autopsie is inmiddels gebleken dat de jongen werd neergestoken. Vrijdag werd een mes gevonden nabij de plek waar Joel werd aangetroffen. Volgens het openbaar ministerie gaat het mogelijk om het moordwapen. Er is nog geen spoor van de dader: de politie heeft het gebied doorzocht en de 580 inwoners van het gehucht nabij de Poolse grens ondervraagd, maar het is nog totaal onduidelijk wie achter de moord kan zitten, en wat het motief was.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer