Casa di Beau
Volledig scherm
© Casa di Beau

“Als ik de foute bloedzak had gekregen, was ik dood”: Thomas Dekker komt terug op zijn dopingverleden

In het Nederlandse tv-programma ‘Casa di Beau’, vergelijk het met ‘Het Huis’ van Eric Goens, is Thomas Dekker (39) nog eens teruggekomen op zijn hallucinante verleden als doppinggebruiker in de koers. De gewezen wielrenner praat met Beau van Erven Dorens over hoe het er tijdens een bezoek bij de Spaanse dopingarts Fuentes aan toeging. En hoe die praktijken hem compleet kapot maakten.

4 reacties

  • AUGUSTIN GHIJSELS

    8 maanden geleden
    De ploeg van Froome won de Tour met nog andere renners: Wiggins, Bernal, Thomas. Het is nu wachten tot wanneer de bom barst bij JV. Die van Ineos reden harder dan die van US Postal, die van JV rijden harder dan die van Ineos.Allemaal dankzij verbeterde voeding en verbeterd materiaal.En vroeger had je ook Panasonic, PDM en Rabobank.Om er maar een paar te noemen.En de rasklimmers Pantani, Delgado, Schleck.
  • Peter Van mol

    8 maanden geleden
    Froome heeft wel degelijk bewezen dat je van een boerenpaard een koerspaard maakt. Kon ooit amper volgen en kan nu ook nog amper volgen. Daartussen zitten 4 tourzeges…
  • Berthie gijsen

    8 maanden geleden
    En nu ? Is het nu beter ?Geloof er niks van als ge de prestaties van sommigen bekijkt .
  • viaene philippe

    8 maanden geleden
    En dan ben je de pineut moet je nog winnen van die andere 23 renners dan moet je nog goed zijn ook want van een boerenpaard maak je geen koerspaard ,jammer maar hij moest eraf gebleven zijn.