© Jimmy Choo x Jean-Paul Gaultier

Jimmy Choo en Jean-Paul Gaultier slaan de handen ineen voor nieuwe collab

Wie nu al vreest voor het lege gat dat de modeweken ongetwijfeld achter zullen laten, kan opgelucht ademhalen. Ook oktober belooft namelijk spannend te worden op modevlak met op z’n minst één indrukwekkende collab om naar uit te kijken: Jimmy Choo en Jean-Paul Gaultier bundelen hun krachten voor een collectie die het beste van beide merken moet vertegenwoordigen.

Camille Van Puymbroeck

Aan de kant van Jimmy Choo zijn het creative directors Sandra Choi en Florence Tétier die de teugels in handen nemen, terwijl niemand minder dan de intussen gepensioneerde Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier zelf nog eens achter de tekentafel kruipt. Het resultaat? “Krachtig, vol zelfvertrouwen en overlopend van glamoureuze vrouwelijkheid”, als we een statement van Jimmy Choo mogen geloven.

LEES OOK:

Voorlopig hebben we slechts recht op één foto die een tipje van de sluier licht, namelijk een beeld van zwarte puntige pumps met plexi hakken waarin de Eiffeltoren en de Big Ben te zien zijn. Op de rest is het wachten tot oktober, wanneer de collectie online en in een selectie fysieke winkels verkrijgbaar zal zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer