Vandaag, één jaar na het ongeval waarbij Wim Janssens en Joyce Van Roosbroeck omkwamen, werden er op hun oprit tal van bloemen, kaartjes en cadeautjes achtergelaten. Rechts de kinderen van het koppel, Linde (10) en Bente (7) bij hun grootouders.
Volledig scherm
PREMIUM
Vandaag, één jaar na het ongeval waarbij Wim Janssens en Joyce Van Roosbroeck omkwamen, werden er op hun oprit tal van bloemen, kaartjes en cadeautjes achtergelaten. Rechts de kinderen van het koppel, Linde (10) en Bente (7) bij hun grootouders. © Tim Van der Zeypen / Tim Van der Zeypen

“Nog voor we wakker waren, lagen er al bloemen”: oprit verandert in herdenkingsplek voor verongelukt koppel Wim (37) en Joyce (36)

“Het is zo leuk om te zien dat er nog zoveel mensen aan mama en papa denken.” Een speciale thuiskomst van school vandaag voor Linde (10) en Bente (7). De volledige oprit van hun woning was veranderd in een mooie herdenkingsplek voor hun ouders Wim Janssens en Joyce Van Roosbroeck. Het koppel uit Koningshooikt kwam exact een jaar geleden om het leven bij een dramatisch verkeersongeval. “Dit doet deugd... veel deugd”, zeggen Joyce’s ouders Dirk (62) en Suzy (62) die na het ongeval bij hun kleinkinderen introkken om hun opvoeding op zich te nemen.