Philippe Gilbert, Greg Van Avermaet, Jasper Stuyven en Gianni Vermeersch zijn maar enkele van de deelnemers
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Gilbert, Greg Van Avermaet, Jasper Stuyven en Gianni Vermeersch zijn maar enkele van de deelnemers © Photo News / BELGA

Allereerste EK/BK gravel ooit wordt geen ‘walk in the park’: “Vergelijk het met de finale van Parijs-Roubaix”

Gravelien(ne) (zn. m/v, -s): Flandrien(ne) op gravelpaden die van natuur en fairplay houdt en ze ook respecteert. Of Golazo ooit in zijn opzet slaagt om de term te laten opnemen in het Groot Woordenboek van de Nederlandse Taal is een open vraag. Alleszins organiseert het nu zondag aan het Zoet Water in Heverlee het allereerste EK/BK gravel ooit. Spektakel gegarandeerd. “Qua intensiteit is dit de finale van een grote klassieker waard.”

3 reacties

  • roger landeloos

    7 maanden geleden
    Rij zelf in leeftijds categorie 75-79j.Gewoon omdat het bijna voor mijn deur langs komt. Een buitenkans om dit op 79jarige leeftijd nog mee te maken. We zien wel waar ik ga eindigen maar vooral genieten van de sfeer.
  • Johan Maddens

    7 maanden geleden
    Een nieuwe sport tussen veldrijden en wielrennen op de weg , die steeds meer aan populariteit wint ! De alles kunners Wout en Mathieu gaan er weer met kop en schouders bovenuit steken !
  • Marco brilmans

    7 maanden geleden
    Ik ben benieuwd.. niet echt veldrijden en ook niet echt wegwielrennen. Technisch maar niet tè en op de limiet maar goed indelen en doseren.