© FerynLabel

Lize Feryn en zussen openen handtassenwinkel

De Vlaamse actrice Lize Feryn opent samen met haar zussen Yanne en Mira een handtassenwinkel. Daarin bieden ze hun zelfontworpen collecties te koop aan. “Kom zeker een kijkje nemen”, aldus de ster op Instagram.

Hanne Vandenweghe

Primeur voor de zusjes Feryn: tijdens het laatste weekend van oktober openen ze een winkel in het West-Vlaamse Deerlijk, hun thuishaven. Bij Feryn, zoals ze hun shop hebben genoemd, vind je twee nieuwe collecties handtassen en andere kleine lederwaren, maar ook verschillende juwelencollecties. “Benieuwd? Kom dan zeker een kijkje nemen”, schrijft de In Vlaamse velden-actrice die reikhalzend uitkijkt naar 28 en 29 oktober bij een campagnefoto waarin ze zelf schittert als model. (Lees verder onder de foto)

LEES OOK:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Handtassenlabel Feryn staat voor volledig handgemaakte handtassen, steeds verkrijgbaar in beperkte oplages. Het drietal draagt uniciteit en een eerlijk productieproces hoog in het vaandel en houdt hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. Daarom komen de tassen uitsluitend met materialen van Europese oorsprong tot stand.

De passie voor het ontwerpen begon destijds bij Mira. Zij volgde een opleiding schoenmaker met haar mama. Daarna volgden de zussen samen een opleiding lederbewerken en raakten ze alle drie gepassioneerd door de ambacht. In 2016, vier maanden na het overlijden van hun moeder, pakten ze uit met een eerste collectie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer