Beckhams zorgen voor golf van liefdevolle dansjes op TikTok

TikTok is in de ban van de Beckhams. De Netflix-reeks ‘BECKHAM’ volgt het leven van ex-voetballer David Beckham en zangeres en modeontwerpster Victoria Beckham. In een fragment uit de serie danst het koppel met elkaar op de tonen van een romantisch lied, begeleid door een liefdevolle voice-over. Daardoor ontstond er op TikTok een trend: “Putting my boyfriend to the David Beckham test” (Mijn vriend uitdagen met de David Beckham test, red.).

Eva Versavel

Het Britse koppel danst in de laatste aflevering van de reeks op het nummer “Islands in the stream” van Dolly Parton en Kenny Rogers. Daarmee is het nummer uit de jaren 1980 terug van weggeweest. In het fragment uit de reeks is te zien hoe David het lied opzet en vervolgens samen met zijn vrouw Victoria een liefdevol dansje inzet.

LEES OOK. Het slippertje met een Nederlandse schone dat het huwelijk van de Beckhams naar de rand van de afgrond bracht

Als het dansje alleen nog niet genoeg harten had gestolen, deed de liefdevolle voice-over van het koppel dat wel. “Nu ik terugkijk op mijn leven, zie ik duidelijk wat echt belangrijk is voor mij. En dat is wat wij hebben” klinkt het bij David. “Ik voel me nu echt gelukkig omdat ik tevreden ben en ik het gevoel heb dat jij ook heel voldaan bent” voegt Victoria eraan toe.

Dat moment heeft duidelijk heel wat kijkers beroerd, want op TikTok circuleren intussen massaal veel filmpjes van koppels die het moment proberen na te bootsen. Zo delen ook zij hun liefdevol dansje op “Islands in the stream”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER