apple tv + logo
Volledig scherm
apple tv + logo © RV

Apple verhoogt prijs voor streamingdienst Apple TV+

Apple gooit de prijs voor streamingdienst Apple TV+ flink omhoog. Daarmee volgt het Amerikaanse techconcern uit Cupertino een rivaal als Netflix die eerder ook al met prijsverhogingen kwam. Consumenten moeten ook beduidend meer gaan betalen voor andere diensten zoals Apple Arcade en Apple News+.

6 reacties

  • marc paternotte

    6 maanden geleden
    Voor mij geen streamingsdiensten. Geef mij maar de mooie dvd collectie die ik op dit moment bezit. Is veel goedkoper en ik kan deze zien wanneer ik wil. Heb er zeker nog voer de 100 die ik nog niet gezien heb en nadien als ik ene wil terug zien, kan ik dit gerust doen wanneer ik die wil zien. En ikhang niet af van welke dienst dan ook om deze te zien ;-)
  • Johan Buelens

    6 maanden geleden
    Dan word het voor Apple gebruikers alleen maar interessanter om op Apple One over te stappen, 16,95€ per maand (en die prijs blijft momenteel hetzelfde, denk ik?) voor alle functies van Apple inclusief Music, TV, Arcade en 50Gb cloud opslag.
  • Bart Janssens

    6 maanden geleden
    Opzeggen kan toch direct? Geen enkel Amerikaans bedrijf maakt daar een probleem van. Bovendien wordt je netjes verwittigd als je gratis abonnement over gaat in een betalende versie. Opzeggen kan via je iPhone met 1 vingertik.
  • Boelens Davy

    6 maanden geleden
    Leuke series maar te weinig om zelf maar 1euro duurder te worden,ik ga dan elke 6 maanden een maand Apple + nemen
  • Didier Cauberghe

    6 maanden geleden
    Zouden ze niet eerst eens zorgen dat er op dat spel iets te zien is . Daar zit amper iets in tov Netflix. Het is ook iets dat veel mensen dit aangesmeerd hebben gekregen bij aankoop van vb een ipad dan krijg je het 3 maand gratis en daarna loopt de gratis versie mooi door naar betaalde versie als je zelf niet op tijd de opzet doet. Ook niet echt proper… van 6,99 naar 9,99 dat is een pak bij voor lucht .