Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Hij heeft simpelweg niet het niveau voor Club”: liefst zeven Bruggelingen gebuisd, bij Union flirt “Algerijnse acrobaat” met perfectie

Eindelijk een eerste thuiszege voor Union tegen Club Brugge. De Brusselaars blijven stevig aan kop, terwijl een zwak blauw-zwart de voeling met de top verliest. Liefst zeven Bruggelingen kregen een buis in ons rapport. “Hij is pas derde keuze... en dat was eraan te zien.” Bij Union oerdegelijke punten met één absolute uitblinker. Ontdek alle scores hieronder.

23 reacties

  • Ronny Van Exe

    6 maanden geleden
    Aankoopbeleid ? Scouting ? of koopt men op goedluck ?
  • Freddie HEREMANS

    6 maanden geleden
    Of het het spel van Club ten goede komt, weet ik niet, maar wat niet weet niet deert : Vanaken uit de type-ploeg en Vetlesen op zijn positie is een idee ten goede dat ik reeds eerder opwierp. En verder Odoi, Mechele, Spileers, Zinckernagel, Nielsen, Balanta op de trein naarNieverans zetten.
  • Martin Soetaert

    6 maanden geleden
    Bij winst volle maandloon ; bij verlies 50 % en ze zullen zich wel inzetten Gewoon verwende “ spelers” geworden
  • Pascal De Coster

    6 maanden geleden
    Wanneer Amoura een spurtje trekt, heb je een chronometer nodig, wanneer Mechele dat doet, een kalender. Mechele kon voor de 16 al ingrijpen (al dan niet foutief) en bij het schot passeert de bal tussen zijn benen. Laat het omgekeerd zijn en bij Burgess valt die goal nooit of te nimmer.
  • Leon Mertens

    6 maanden geleden
    Brugge verleden seizoen niet goed nu nog slechter ,wat doen die vedetten ...niets en Deila groot vraagteken !