© jcr

Jonge Limburgse dj’s warmen supporters van de Rode Duivels op in het Koning Boudewijnstadion

Alken -

Wie zondag in het Koning Boudewijnstadion gaat supporteren voor de Rode Duivels, kan voor de match al in de juiste sfeer komen dankzij jong Limburgs dj-talent. De Hasseltse dj Dolores en het Alkense duo Chase zullen de supporters opwarmen.

Jozef Croughs

Voor de laatste kwalificatiematch van de Rode Duivels tegen Azerbeidzjan, aanstaande zondag in het Koning Boudewijnstadion, heeft de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KVBV) ook aan de jeugdige voetbalfans gedacht. Naast kinderreporters en een kids only tribune werd er ook gezocht naar jong dj-talent om vanop drie verschillende podia de voetbalfanaten in de juiste stemming te brengen. Dj Dolores uit Hasselt en het dj-duo Chase uit Alken zijn de uitverkorenen. Zij mogen het stadion in vuur en vlam zetten met hun muzikaal talent.

Tomorrowland

De 16-jarige Lola Pellaers uit Hasselt zette haar eerste stappen in de dj-wereld toen ze 13 jaar was. Toen nam ze deel aan het zomerkamp Amplify Academy en kreeg ze de smaak te pakken. Met haar optreden als dj Dolores in het Koning Boudewijnstadion is de Hasseltse niet aan haar proefstuk toe. Afgelopen zomer mocht ze ook al een set spelen op de Young Talent Stage van Tomorrowland.

LEES OOK. Hasseltse Lola en Alkense Floor als 15-jarige deejays aan de slag op Tomorrowland

De Hasseltse Lola Pellaers, ook bekend als dj Dolores.© jcr

Alkenaren Charel Delvaux (16) en Senne Put (15) vormen samen het dj-duo Chase, een acroniem van hun beide namen. Sinds een jaartje spelen de jongens samen regel­matig op verschillende evenementen en feestjes. Als goeie vrienden timmeren ze samen ook volop aan hun carrière via de ­Tomorrowland Academy. Samen voetballen de twee ook al van jongs af aan bij Alken United. ­Zowel Chase als Dolores zullen de vele voetbalfans zondag in de juiste stemming brengen om de Rode Duivels naar de overwinning te juichen.