Ongeval op de E313.
Volledig scherm
Ongeval op de E313. © rv

Meer dan anderhalf uur file op E313 naar Antwerpen door ongeval met twee vrachtwagens in Ranst

VerkeersinfoEr is een verkeersongeval gebeurd op de E313 van Luik naar Antwerpen, ter hoogte van Ranst. Bij het incident is ook een vrachtwagen betrokken. Het verkeer richting Antwerpen kan er maar moeilijk voorbij. Er staat een file vanaf Grobbendonk. Je verliest er ongeveer anderhalf uur.

  1. Robert (61) moet op vervroegd pensioen nadat Van Hool failliet ging: "Hoe zak je plots van een kapitaal van 60 naar drie miljoen euro? Waar is dat geld naartoe?”
    PREMIUM

    Robert (61) moet op vervroegd pensioen nadat Van Hool failliet ging: "Hoe zak je plots van een kapitaal van 60 naar drie miljoen euro? Waar is dat geld naartoe?”

    2.500 werknemers verloren hun baan na het faillissement bij busbouwbedrijf Van Hool in Koningshooikt (Lier). Een ramp voor vele werknemers, vooral voor zij die er al heel wat jaren werken. Zo ook Robert Thys (61) uit Nijlen. Die man mag over vier jaar met pensioen en dat had hij graag gehaald bij de busbouwer, maar het mocht niet baten. “De problemen zijn ontstaan aan de wieg, toen Bernard Van Hool zei dat vrouwen niet konden handelen in een bedrijf.”
    Koningshooikt, Nijlen
  2. Antwerps Sint-Jansplein volledig volgestroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Antwerps Sint-Jans­plein volledig volge­stroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Onder een stralende lentezon zakten 10.000 mensen vandaag af naar het Antwerpse Sint-Jansplein voor de ‘505-concerten voor Menselijkheid’. Het evenement bereikte hierdoor zijn maximale capaciteit en de toegang wordt tijdelijk afgesloten. Nog tot vanavond draven meer dan 60 muzikanten en sprekers op om op te roepen tot een “meer menselijke samenleving en beleid”, in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. “We willen, los van partijpolitiek, klaar en duidelijk het signaal geven”, zegt de organisatie. “Er is dringend nood aan meer aan positiviteit”, stelt ook Portland-zanger Jente Pironet.
    Antwerpen