Man die werd teruggevonden tegenover het huis van vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen, stierf natuurlijke dood

De 43-jarige man die vorige donderdag levenloos werd teruggevonden in een huis pal tegenover de villa van de vermoorde advocate Claudia Van Der Stichelen, stierf een natuurlijke dood. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen op basis van een autopsie.

gli

Het slachtoffer, een 43-jarige man met een buitenlandse nationaliteit, werd donderdagmiddag dood aangetroffen in een woning in Eiland in Sint-Lievens-Houtem. Andere bewoners van het pand hadden hem gevonden en verwittigden de hulpdiensten. Het parket startte een onderzoek en vorderde een wetsarts om de precieze doodsoorzaak te onderzoeken. Initieel werd nog gesproken over een verdacht overlijden, maar na een autopsie is het duidelijk dat om een natuurlijke dood gaat. Er zijn geen aanwijzingen van tussenkomst van derden, aldus het parket.

Aan de andere kant van de straat werd eind oktober de 58-jarige advocate Claudia Van Der Stichelen doodgeschoten. Ook haar 22-jarige zoon werd onder vuur genomen, maar hij kon de aanslag overleven. De dader werd nog niet gevat, het onderzoek zit muurvast.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer