Silas Stein/dpa
Volledig scherm
© Silas Stein/dpa

Vliegtuig moet noodlanding maken nadat ruzie tussen Duitse man en Thaise echtgenote compleet uit de hand loopt

Een vliegtuig van de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa dat onderweg was van München naar Bangkok in Thailand heeft een noodlanding moeten maken in de Indische stad Delhi. Oorzaak was een compleet uit de hand gelopen ruzie tussen een Duitse man en zijn Thaise echtgenote.

4 reacties

  • joseph kellens

    5 maanden geleden
    Dat gaat die agressieveling veel geld kosten , zo n extra landing zal vlug 3000 euro kosten, plus misschien vergoedingen voor vertraging aan passagiers en vergoeding aan zakenlieden die hun meeting moeten aflasten. Heel veel geld. Maatschappijen hebben een zwarte lijst voor zulke agressieve passagiers , kunnen niet meer boeken in dit geval bij Lufthansa en maatschappijen geven ook hun zwarte lijsten door aan andere maatschappijen. Plus een extra vlucht Delhi Bangkok betalen en kosten India.
  • wesley netnem

    5 maanden geleden
    Het probleem wereldwijd . Mensen die iets uitsteken moeten Nooit echt opdraaien voor hun wandaden ..de straffen zijn Nooit in verhouding met de schade die is aangebracht in welke misdaad of omstandigheid ook . Dus verantwoordelijkheid nemen of Opleggen aan mensen is er niet en daarom veranderd er niets . Zulke mensen levenslang bannen uit de luchtvaart zou al een goed begin zijn ?!
  • Peter Van Cleemput

    5 maanden geleden
    Vliegtuigen waren nog nooit zo veilig en comfortabel als vandaag, maar sommige passagiers die aan boord komen dat is soms wel problematisch..
  • eric meers

    5 maanden geleden
    Mensen die door hun gedrag ervoor zorgen dat een vliegtuig moet omkeren of een noodlanding maken moet men gewoon laten opdraaien voor al de kosten inclusief een deftige vergoeding voor de rest van de passagiers wegens onnodig tijdverlies , missen van aansluiting enz , ze zullen dan wel 2 keer nadenken eer ze keet schoppen .