ANP / @RikElfrink
Volledig scherm
© ANP / @RikElfrink

KIJK. “Demonstratie van kracht en snelheid”: Yorbe Vertessen verbaast Spaanse pers en doet Louis van Gaal de PSV-polonaise dansen in Sevilla

In groep B van de Champions League heeft Yorbe Vertessen (22) zich gekroond tot de gevierde man bij PSV. Tegen Sevilla lag hij met een kopbal aan de basis van 2-2 en in de slotfase leverde de aanvaller de perfecte assist voor de 2-3. Dankzij de 6-0-zege van Arsenal tegen Lens zijn de Eindhovenaren ook zeker van een plek in de volgende ronde. En of er gevierd werd bij PSV: zelfs Louis van Gaal deelde spontaan mee in de feestelijkheden. Vertessen kon op zijn beurt rekenen op lof vanuit Spanje.

6 reacties

  • Herman Van Arendonk

    5 maanden geleden
    Vertessen is snel, en met die kwaliteit brak hij tegen Sevilla de defensie open. Maar voor de top komt hij net te kort, vooral omdat hij zo vaak het overzicht kwijt raakt. Ik denk niet dat hij dat nog gaat leren. Een mooie wisselspeler voor PSV, en hij kan ook een vaste waarde zijn voor een club in de Nederlandse of Belgische suptop. De Rode Duivels hebben op zijn positie betere voetballers als Trossard, Bakayoko en Doku.
  • Dirk Vermeulen

    5 maanden geleden
    Het is Marco schuitmaker met het liedje engelbewaarder🥳🥳🥳🥳.
  • mario schelfthout

    5 maanden geleden
    Mag van mij best ook eens een kans krijgen bij de nationale ploeg...
  • Hans Sol

    5 maanden geleden
    leuk feestliedje...kent iemand de titel van lied?? En laat Louis maar genieten.
  • Willem Becker

    5 maanden geleden
    Wat een geweldige comeback van PSV, en een heldenrol voor Saibari Vertessen en Pepi.