© Marc Herremans

Sterrenchef opent bakkerij in Bokrijk

Vanaf 25 juni opent sterrenchef Kobe Desramaults zijn eigen bakkerij in het openluchtmuseum van Bokrijk. Hij toont hier niet alleen op zijn eigenwijze manier hoe je gezond en lekker brood maakt, maar verkoopt het meteen ook in een nieuwe superette. Dit project is het eerste grote startschot van Bokrijk Brandmerkt (BKRK) waarmee het domein zich in Vlaanderen op de kaart wil zetten als modern, hip en de moeite waard.

cv

Op 25 juni openen de deuren van de nieuwe bakkerij. Een speciaal zuurdesembrood, gemaakt met allemaal ingrediënten uit de omgeving, wordt vanaf dan verkocht in het museum. Het is ook de bedoeling om in Limburg rond te trekken met foodtrucks om Bokrijks Brood op de markten aan de man te brengen.

Met In De Wulf had hij op 25 jaar als een van de jongste chefs ooit zijn eigen sterrenrestaurant in het West-Vlaamse Dranouter, maar Kobe Desramaults (36) wou meer en beter. Lees er hier alles over.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer