© RR

Rock4Gen Paal schenkt 11.000 euro aan organisaties die kanker bestrijden

Beringen -

Rock4Gen in Paal, een avond gevuld met spectaculaire rockmuziek, heeft de indrukwekkende som van 11.000 euro opgeleverd. De opbrengst gaat volledig naar verenigingen die zich inzetten voor de strijd tegen kanker, waaronder de Stichting Tegen Kanker en Kom op Tegen Kanker Velodroom1000.

RRRR

Het evenement, georganiseerd door de vzw Rock4Gen, bracht lokale muzikale talenten op het podium zoals Flashback, Covers on the Rocks, The Milkman en Schwitzende Muskulierte Männer. Het publiek werd ook verrast door de speciale act Lucky Covers, met Sam Vandeweyer en Luc Houtmeyers.

“We zijn overweldigd door de steun en het enthousiasme van de deelnemers en de artiesten”, zegt Yolanda Toelen, een van de organisatoren. “Elk jaar proberen we een geweldige line-up samen te stellen en dit jaar was geen uitzondering. Het is hartverwarmend om te zien hoe muziek mensen samenbrengt voor zo’n nobel doel. Deze avond was een groot succes dankzij de inzet van vele vrijwilligers, artiesten en natuurlijk het publiek. Hun bijdrage maakt een wezenlijk verschil in de levens van mensen die met kanker te maken hebben.”

Rock4Gen staat bekend om zijn inzet voor goede doelen. De opbrengst van dit evenement zal helpen bij het financieren van belangrijk onderzoek en ondersteuning bieden aan degenen die door de ziekte zijn getroffen.  (zb)

rr

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer