Rechts: Golazo-topman Christophe Impens.
Volledig scherm
Rechts: Golazo-topman Christophe Impens. © Photo News / VTM

KIJK. Verhoogde waakzaamheid in de cross na urine-incident Van der Poel: “Toon respect voor renners”

Naar aanleiding van het urine-incident met Mathieu van der Poel zaterdag in het Nederlandse Hulst, zal er de komende veldritten een verhoogde waakzaamheid gelden. Dat zegt Christophe Impens, topman van het organiserende Golazo, in een reactie aan onze redactie.

19 reacties

  • Pat Debal

    4 maanden geleden
    Als ze zulke mensen kunnen pakken zet dat zo snel mogelijk buiten de koers en geef hen een flinke boete in plaats van de renners te straffen met een boete van 200 zwitserse frank
  • Hans Torbeyns

    4 maanden geleden
    Omstaanders kunnen hier misschien ook iets aan doen; fotootje nemen en doorgeven aan de autoriteiten.
  • François De Moor

    4 maanden geleden
    Meer respect voor de deelnemers is hier wel op zijn plaats ,gedraag je ,of blijf anders thuis. Maar ja , er zijn altijd van die onozelaars die willen opgemerkt worden. Ik ben ook fan , van Wout , maar voor mij is de sport belangrijker !!
  • rudi van speybroeck

    4 maanden geleden
    Jammerlijk een vlaamse gewoonte van meerdere supporters. Heeft altijd bestaan in het cyclo-cross en naar gewoonte zijn de Nederlandse renners de dupe. Mensen blijf thuis als je weet dat je je niet kunt gedragen als een gewone toeschouwer
  • Luc Derijcke

    4 maanden geleden
    Twee bedenkingen : - Met urine naar iemand gooien is er over. Zulke crapulen moeten verwijderd worden. - Wat betreft roepen en schelden : Fransen zeggen "Il faut répondre aux fous par le silence". Doen alsof je het niet hoort vermindert de motivatie van de roepers.