Oud-hoofdcoaches Rik Valcke en Ronald Gaastra en Roos Vanotterdijk, die recent opnieuw begon met trainen hebben hun mening over de stand van het Vlaamse topzwemmen: “In Antwerpen draait het nu gewoon niet.”
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-hoofdcoaches Rik Valcke en Ronald Gaastra en Roos Vanotterdijk, die recent opnieuw begon met trainen hebben hun mening over de stand van het Vlaamse topzwemmen: “In Antwerpen draait het nu gewoon niet.” © BELGA / Gregory Van Gansen / Photo News / Photo News

Vlaamse topzwemmen hapt naar adem: wat mogen we verwachten bij start WK en waarom valt estaffettehoop Parijs 2024 in duigen?

Zondag gaat in Doha het WK zwemmen in groot bad van start, maar de tijd dat we ons konden verkneukelen aan een topper als Pieter Timmers en een sterk estafetteteam is al lang vervlogen. Het Vlaamse topzwemmen hapt naar adem na de perikelen rond toptalent Roos Vanotterdijk (19). Wallonië boven is het credo nu, met Lucas Henveaux als nieuwe boegbeeld. Een stand van zaken voor het WK, met stemmen van twee oud-hoofdcoaches.

1 reactie

  • Rudi Van dessel

    3 maanden geleden
    De beste stuurlui staan nog altijd aan de kant zekers