Drugsdealers in Peterbos, Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Drugsdealers in Peterbos, Anderlecht. © Photo News

REPORTAGE. Onze vrouw een dag in de beruchte drugswijk Peterbos: “Bol het af, vuile hoer!”

“Cannabis, coke of heroïne? Tu cherches quel bloc?” Onze reporter ging, in een week dat het drugsgeweld in Brussel escaleerde, een dag op pad in Peterbos in Anderlecht, de beruchtste sociale woonwijk van het land. Waar criminelen openlijk en ongestoord drugs dealen terwijl kinderen naast hen portretten schilderen. Reportage vanuit een plek waar je liever niet wil zijn: “Sale pute! Bol het af!”

61 reacties

  • Jeremy Denil

    3 maanden geleden
    In de jaren zestig en zeventig waren dat de mooiste appartementen van Anderlecht.
  • Jos Van De Plas

    3 maanden geleden
    Het jarenlange en nu nog fait divers mentaliteit van PS gezinde beleidsvoerders heeft mede gezorgd voor de toestanden in de hoofdstad.
  • Michel Helders

    3 maanden geleden
    Er is maar 1 schuldige ...de PS
  • oswald billiet

    3 maanden geleden
    Zijn we niet te voortvarend geweest met het offensieve ontraden van tabak en de hoge prijs voor sigaretten. Wie stopte zocht anderen middelen en die zijn niet meer te beheersen. Tabak was controleerbaar. Drugs helemaal niet meer. Ik denk dat er door drugs meer doden zijn en vallen dan door tabak.
  • luc konings

    3 maanden geleden
    In de plaats van te zeveren over klimaat en milieu, zouden politici er beter aan doen om in te grijpen op wat écht , op korte termijn, onze maatschappij vernietigt, drugs en criminaliteit, en wel in alle milieus.