Noël Slangen - Achter het gordijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Noël Slangen - Achter het gordijn. © HLN Fotomontage

POLITIEKE ANALYSE. Waarom De Wever een coalitie van N-VA met Vlaams Belang irrelevant vindt

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: waarom De Wever een coalitie van N-VA met Vlaams Belang irrelevant vindt. “Ben Weyts was niet het enige N-VA-kopstuk dat geen broek aanhad.”

44 reacties

  • René Maes

    1 maand geleden
    Hebben de VB aanhangers nu nog altijd niet door dat het bij nva enkel om de postjes gaat?
  • Philippe Deckers

    1 maand geleden
    Laat de kiezer dat eens beslissen.
  • Mieke Ponet

    1 maand geleden
    Het is onmogelijk om in België een goed en juist beleid te hebben omdat het nooit zal lukken tussen Noord en Zuid en dit is al bezig vanaf de onafhankelijk of er nu één of meerdere regeringen komen maakt allemaal niets uit. Federaal een oplossing zoeken zoals BDW wil met de PS is totaal zinloos en zal niet helpen. Maakt een Vlaamse meerderheid op Vlaams gebeid Bart en vertrekt van daaruit om een doelstelling te bereiken.
  • oswald billiet

    1 maand geleden
    De grootste heeft aanvankelijk de grootste macht. En dat weet De Wever en hij voelt nattigheid. Straffe uitspraken zijn daar nu het gevolg van. Maar DW is verkeerd om nu reeds als potentiële regeringsvormer te willen bepalen wie zal regeren. Het vel van de beer... Hij zou zich ditmaal wel kunnen vergissen.
  • paul tielens

    1 maand geleden
    Waarom , dat is niet moeilijk ze zijn de grootste niet meer en de trado's weten dat ook hé