© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

43-jarige winkeldief opgepakt nadat hij 245 gestolen pakjes rookwaren achterlaat in Hasselt

Hasselt -

De politie LRH heeft vorige week ruim 245 pakjes met rookwaren en cosmeticaproducten gevonden in een voertuig dat aan een winkel in Hasselt stond. De winkeldief was even daarvoor te voet gevlucht nadat hij betrapt was. Hij werd een paar dagen later opgepakt in Leuven.

Olivier Simons

Vorige week dinsdag kreeg de politie LRH de melding van een winkeldiefstal binnen op de Stevoortse Kiezel in Hasselt. Het alerte winkelpersoneel had de verdachte op heterdaad betrapt, waarop hij te voet de vlucht had genomen. Op de parking vond de politie in een niet-afgesloten voertuig verschillende zakken terug. Daarin zaten onder andere ruim 245 verpakkingen met allerlei rookwaren en cosmeticaproducten. Ze werden vermoedelijk gestolen in een andere winkel van dezelfde keten.

De verdachte, een 43-jarige man uit Hasselt, werd donderdag in Leuven betrapt en opgepakt. De politie Leuven bracht hem naar het commissariaat in Hasselt. De veertiger wordt via snelrecht gedagvaard en moet binnenkort al voor de rechtbank verschijnen. De gestolen goederen werden teruggegeven aan de winkel.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer