Danny Gys
Volledig scherm
© Danny Gys

Crelan zorgt voor vertraging van spreiding van geldautomaten

Door een vertraging bij bankengroep Crelan kan de overheid nog geen toestemming geven voor het plan om geldautomaten in ons land meer te verspreiden. Er is al erg lang discussie over het tekort aan geldautomaten in België. Daarom sloot de federale regering vorig jaar een protocol met de verschillende banken in ons land om extra toestellen en een betere spreiding te voorzien. Maar het akkoord voor die spreiding loopt nu vertraging op.

11 reacties

  • Jean marie Tjaeckx

    1 maand geleden
    Toen ik in 93 verhuisde waren er hier, 7 banken, als ik mijn niet mis tel. Nu nog 1. Mijn bank zit in die 4 die 8 miljard winst maakten in 23. En wij maar " kosten " betalen. Kijk maar eens naar het paleis naast leuven
  • Jo Bosman

    1 maand geleden
    Het grote probleem is dat in vele dorpen geen automaat meer is en in een stad gelijk Aarschot er slechts 2 van die cashpunten zijn. Er zou in elk dorp er minstens 2 moeten zijn en in elke stad minstens 4 .
  • Danny Govaerts

    1 maand geleden
    Te gek dat een plan van 970 locaties voor automaten On Holt wordt gezet omdat amper 32 automaten door een firma niet toegewezen kunnen worden aan een plaats.. Destijds stond er op elke hoek van de straat wel automaat en dan was er geen vuiltje aan de lucht. Het is gewoon onwil en getafeld van de verantwoordelijke. In de politiek en daar buiten. Burgers zonder baar geld zetten zo banken op elke elektronische euro dubbel verdienen. Het verhaaltje van de €50 tienmaal verplaatsen is een goed V.b.
  • Glenn Verbauwhede

    1 maand geleden
    Geldautomaten is een gevolg van een beslissing genomen door de regering die alle casch betalingen aan banden legt en destijds betalen van lonen en pensioenen niet meer liet doorgaan. Deze regering heeft wel nagelaten een doordachte oplossing te voorzien en de gevolgen zijn voor de eindgebruiker die moet betalen voor zijn eigen geld
  • Natacha Willems

    1 maand geleden
    En als ge dan nog geld zou kunnen afhalen is dat ok. Ik kan met de kaarten van KBC geen geld afhalen aan die geweldige nieuwe automaten. Kaarten worden gewoon geweigerd. Fijn da ge nog ni meer met uw eigen centen moogt doen wa ge wilt!