Door ‘Andermans zaken’ konden ze aan kinderdroom beginnen: koppel achter kattencafé verwelkomt zoontje

© Instagram

Genk -

Ze droomden van een kindje, maar dat was financieel niet haalbaar. Dries Clijsters en Yeliz Gijbels van het Genkse kattencafé MAU hadden een duidelijk doel voor ogen toen Kamal Kharmach van ‘Andermans zaken’ passeerde. En kijk: nu het beter gaat met de zaak verwelkomt het koppel een zoontje. “Deze keer geen harige pootjes, maar twee kleine handjes.”

msvn

“Toen we hoorden dat we met ons brutoloon nog geen koffie konden betalen, schrokken we wel even.” Het bezoek van Kamal Kharmach was hoognodig voor MAU, zoveel is duidelijk. Het koppel had namelijk nog een andere droom, die ze niet langer willen opschuiven naar de toekomst: een kinderwens. “Als we sneller meer geld verdiend zouden hebben, dan waren we daar al vroeger aan begonnen”, zeiden ze eerder.

LEES OOK. Kattencafé schakelt hulp van Kamal Kharmach in: “Met ons loon kunnen we nog geen koffie betalen”

Na de passage van Kamal en Andermans zaken kleurden de cijfers van het kattencafé minder rood. “We hebben bijna al hun tips ook toegepast.” Met meer ademruimte kon het koppel de volgende stap zetten.

LEES OOK. Zo gaat het nu met kattencafé MAU uit ‘Andermans zaken’: “Eén tip wilden we niet toepassen. Dan stopten we liever”

“Op dinsdag 26 maart is ons eerste kindje, Arden, geboren. Hij kwam wat vroeger dan gepland, maar alles loopt prima”, schrijven ze op Instagram. “We zullen de komende weken dan ook gesloten zijn om van ons nieuwe gezin te genieten.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen