TV Oost / RLA
Volledig scherm
© TV Oost / RLA

Eendracht Aalst krijgt geen licentie, ook al beloofde Turkse eigenaar "de top van 1B" te kopen

Eendracht Aalst werd zondag kampioen in de tweede amateurklasse. “We kopen spelers die aan de top van 1B speelden”, riep de Turkse eigenaar Ulas Ortakaya bij het titelfeest. Maar nu krijgt Aalst geen licentie.

9 reacties

  • gilberte Vergaelen

    4 dagen geleden
    De damesploeg van Aalst hebben nog niets ontvangen dit seizoen, noch hun premies. Er zijn meisjes die moeten leven van dit inkomen, maar niets dus! Een grote schande. Hoog tiid dat daar iets aan gedaan zal worden, en krijgen ze toch nog hopelijk een deel van hun centen !!
  • Linda D'Haese

    3 weken geleden
    Het is toch niet de stad Aalst dat er moet voor zorgen met belasting geld dat de Eendracht boven zijn stand kan blijven leven en spelers een riant loon betalen wat ze niet waard zijn het is maar vierde klasse waarin ze spelen geef ze bij winst een premie en geen maandloon zoals nu het is een bijverdienste
  • William Van Geert

    3 weken geleden
    Eigenlijk zijn de Turkse eigenaars de grote verliezers . Ze zijn bedrogen door Lejuste die steeds maar zei dat Eendracht schuldvrij was. Hun geld/ tijd en energie die ze er ingestoken hebben kwijt en voor niks. Het was voor die mensen een op voorhand verloren strijd. Waar ook het stad en De Ridder niet vrijuit in gaan.Stadion laten verloederen en Le Juste zomaar zijne gang laten gaall Niets van huur voor stadio vbealen
  • Ferdy Noerens

    3 weken geleden
    Naar 1e klasse ? Wat met het verkrotte stadion ?
  • gilberte Vergaelen

    3 weken geleden
    De dames van voetbal Aalst hebben amper 1 wedde gekregen op het ganse seizoen, ook niet hun premies van de winst, ze staan nochtans hun 2de na Westerlo. Waar zitten de bewindvoerders in Aalst ? Gaan die meisjes de resterende matchen n8g voort spelen vraag ik me af.