Timoer Ivanov kwam vorig jaar nog in het nieuws door het luxeleven van zijn nu ex-vrouw Svetlana en het geld dat hem dat kostte. Rechts: Ivanov bij zijn eerste verschijning voor een Moskouse rechtbank.
Volledig scherm
PREMIUM
Timoer Ivanov kwam vorig jaar nog in het nieuws door het luxeleven van zijn nu ex-vrouw Svetlana en het geld dat hem dat kostte. Rechts: Ivanov bij zijn eerste verschijning voor een Moskouse rechtbank. © RV / AFP

Zijn vrouw kostte hem 47.000 euro per maand. Nu zit Poetins vice-defensieminister in de cel

In Rusland is vice-defensieminister Timoer Ivanov opgepakt omdat hij smeergeld zou hebben aanvaard. Maar wetend dat fraude mag in Rusland zolang je in de goede schuif ligt, is er zeker meer aan de hand. Wat heeft zijn arrestatie te maken met de herschikking van de regering die Poetin over twee weken doorvoert? Loopt defensieminister Sergej Sjojgoe ook gevaar? En klopt het dat Ivanov zijn echtgenote inmiddels geruild heeft voor een in België geboren schone?

6 reacties

  • Jean De Visser

    3 weken geleden
    Juist gezegd mr.Hus ! De wereld draait rond de drie G’s ( Geld - Gat en God ) spijtig genoeg !
  • Evan De Jongh

    3 weken geleden
    Moet toch op één zijn tenen hebben getrapt want een hoge officier die vervolgd wordt voor corruptie is niet normaal. Het zou een wonder zijn als er daar een hoge officier was die niet corrupt was.
  • Louis Lefebre

    3 weken geleden
    Zo te zien in Rusland kijken ze niet op een jaar gevangenisstraf, wie zijn toch die volgelingen van Poetin zijn die bang om voor hun eigen mening op tekomen.
  • HUS JOZEF

    3 weken geleden
    Geld en vrouwen daar draait alles rond zoals over al .
  • Eddy DESMET

    3 weken geleden
    In Rusland duren mooie liedjes maar zolang, tot ze uitgespeeld zijn door in ongenade te vallen bij Poetin / het Kremlin.