© TMZ

Agressieve Johnny Depp stiekem gefilmd door Amber Heard

Op het internet circuleert een video waarin te zien is hoe Johnny Depp zich zonder zichtbare aanleiding agressief gedraagt tegenover zijn (bijna) ex-vrouw Amber Heard. Volgens de Amerikaanse showbizzsite TMZ is het filmpje stiekem gemaakt door Heard zelf.

lla

Nog volgens TMZ zou het filmpje enkele maanden geleden opgenomen zijn nog voor het koppel officieel de scheiding had ingezet. Aan het begin van de video is te zien hoe Depp kwaad rondbeent in de keuken terwijl hij de keukenkastjes hard dichtslaat. Heard probeert tevergeefs te achterhalen wat er mis is maar Depp reageert amper op haar vragen. Maar als ze peilt naar zijn alcoholverbruik die ochtend, is het hek van de dam. De acteur wordt woedend en gooit een glas en een fles stuk. Als hij de gsm van Heard opmerkt, probeert hij het toestel uit haar handen te rukken.

© AP

Maar niet iedereen is overtuigd van de echtheid van het filmpje. Vrienden van de acteur beweren dat Heard de opnames manipuleerde en zo Depp in de val wil lokken. Ook wordt getwijfeld of de opname daadwerkelijk gebruikt mag worden als bewijsmateriaal vermits Depp niet wist dat hij werd gefilmd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER