Heeft u het ook al gezien? Discotheek Carré heeft afscheid genomen van zijn iconische jukebox aan de voorgevel

© rr

Bestuurders die via de A12 van Brussel naar Antwerpen rijden, zijn vertrouwd met de grote jukebox op de voorgevel van discotheek Carré. Maar sinds begin deze week is er vreemd genoeg niets meer te zien van die iconische jukebox.

jdb

Tim Van Campenhoudt, manager van discotheek Carré, stelt de fans alvast gerust. “De jukebox verdwijnt niet, hij moet gewoon even plaats ruimen voor ons nieuwe zomerconcept Banyu, dat loopt van 24 juni tot 31 augustus. Geen pop-up bar of geen zwembad, wel een totaalbeleving met aangepaste zomerse muziek en zelfs geurtherapie. Omdat de jukebox daar even niet in thuishoort, zal hij tijdelijk schuilen achter een tempeldecor. ”

Banyu wordt mee gepromoot door Tom Waes. De televisiepresentator verwijst in een filmpje op sociale media met een knipoog naar zijn avonturen in ‘Reizen Waes’. "Mijn volgende reis gaat naar Banyu."

Discotheek Carré aan de A12 in Willebroek is al 26 jaar een vaste waarde in het Belgische nachtleven en trekt regelmatig internationale sterren aan. Het is ook een populaire plek voor voetbalclubs om hun sportieve triomfen te vieren. Zo kwamen kampioenen Anderlecht (1A) en Antwerp (1B) er na hun titel afgelopen seizoen nog de bloemetjes buiten zetten.

© © Alexander Meeus

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen